ajimaura

KURUNG KHADEEJA. Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA. . 💕 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. . 💕Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. . 💕 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. . 💕 Lightly iron. Jimat masa. . 💕 Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. . 💕 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . 💕 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . 💕 8 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!. . 💕 Ada 5 saiz, S hingga XXL. . HARGA ✅ RM 139 FREE POS. . . Whatsapp @0197614214 . . #kurungmoden #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #bajuraya #kurungraya2018 #ootdraya #bajurayasopan #uia #usim #ajimaura #patuhsyariah #bajukenduri #rayasakan #bajuraya #bridesmaids #bajusedondon #sedondonraya #bajumurah #bajuplain #bajurayaterkini #koleksiraya #sayajualbajuraya #bazarbaju #tutupaurat #aidilfitri #onlineshopping #bajumurahmalaysia

What is your OOTD? Are you a fashionista? Perlu bergaya dan ingin tampak anggun dan cantik Raya ni? Ingin berjimat? Tapi perlukan bag/aksesori yang bergaya, trendy atau berjenama? Handbag juga adalah merupakan sebahagian drpd aksesori dlm berfesyen. Anda tetap boleh bergaya dengan cara jimat dan kelihatan anggun sentiasa mengikut trend pakaian dan juga majlis. Perlukan handbag/fashion accessories untuk bergaya? Follow our IG/FB to see what you like and starts ordering your favourites.. . Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Follow IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 FB : Nik Azman FB : Nik Azman FB : Nik Azman #beglamarosak #beglamaperluganti #handbaguntukbergaya #neednewhandbag #casualhandbags #handbaguntukhantaranperkahwinan #handbaguntukraya #handbagsebagaihadiah #handbagshop #handbagstoloveones #handbagsale #handbagaspremiumgifts #handbagmurah #handbag #handbags #handbagbaru2 #cheapbrandedhandbags #fashionista #anggun #fashionbags #fashionable #bergaya #aksesori # #bags #ootd #stylo #trendy #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram

KURUNG KHADEEJA. Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA. . 💕 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. . 💕Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. . 💕 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. . 💕 Lightly iron. Jimat masa. . 💕 Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. . 💕 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . 💕 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . 💕 8 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!. . 💕 Ada 5 saiz, S hingga XXL. . HARGA ✅ RM 139 FREE POS. . . Whatsapp @0197614214 . . #kurungmoden #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #bajuraya #kurungraya2018 #ootdraya #bajurayasopan #uia #usim #ajimaura #patuhsyariah #bajukenduri #rayasakan #bajuraya #bridesmaids #bajusedondon #sedondonraya #bajumurah #bajuplain #bajurayaterkini #koleksiraya #sayajualbajuraya #bazarbaju #tutupaurat #aidilfitri #onlineshopping #bajumurahmalaysia

[ BERBEZA DENGAN DAHULU, KINI LEBIH UNIVERSAL DAN LEBIH BANYAK KELEBIHAN YANG WOW! ] . . Perfume Precious Luxe bukan sahaja mempunyai bau yang memikat hati,ia juga mempunyai banyak kelebihan yang bakal menggoda sesiapa sahaja yang memakai perfume ini. Dengan bahan yang berkualiti tinggi, perfume ini sememangnya setaraf jenama antarabangsa. . . Sebelum Che Ta keluaran perfume ini, banyak aspek yang telah diteliti dan diambil kira demi mencapai kepuasan pelanggan kami semua. Bau yang dipilih kali ini juga sangat istimewa kerana ia boeh dipakai oleh lelaki dan juga wanita. Jom baca lagi kelebihan Perfume Precious Luxe. . . Kelebihan Precious Luxe : + Bau yang tahan lama lebih dari 24 jam hanya dengan satu semburan sahaja. + Halal dan sah solat tanpa perlu ragu-ragu atau was was. + Botol yang kecil dan elegant + Mudah di bawa ke mana-mana. + Jenis vaporisateur spray dimana anda hanya perlu picit sahaja. + Bau yang universal serta sangat unik. + Boleh dipakai oleh lelaki dan wanita. + Jimat dan sangat berbaloi. . . Ingredients : Morning rose, Vanilla, Italian jasmine, White musk, Mandarine, Mimosa, Florentine iris dan Tunisian curacao. Jenis perfume :EDP Isi kandugan : 25ml Harga : RM39 . . Whatsapp 011 1123 3874 Whatsapp 011 1123 3874 Whatsapp 011-1123 3874

KURUNG KHADEEJA. Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA. . 💕 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. . 💕Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. . 💕 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. . 💕 Lightly iron. Jimat masa. . 💕 Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. . 💕 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . 💕 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . 💕 8 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!. . 💕 Ada 5 saiz, S hingga XXL. . HARGA ✅ RM 139 FREE POS. . . Whatsapp @0197614214 . . #kurungmoden #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #bajuraya #kurungraya2018 #ootdraya #bajurayasopan #uia #usim #ajimaura #patuhsyariah #bajukenduri #rayasakan #bajuraya #bridesmaids #bajusedondon #sedondonraya #bajumurah #bajuplain #bajurayaterkini #koleksiraya #sayajualbajuraya #bazarbaju #tutupaurat #aidilfitri #onlineshopping #bajumurahmalaysia

APAKAH KELEBIHAN PRODUK NING SALMAH? . 🌺Produk berasaskan herba dan merupakan resepi turun-temurun 5 generasi. 🌺Menggunakan bahan-bahan aktif yang semulajadi dan tidak merbahaya 🌺Mampu merawat masalah lazim bayi dan kanak-kanak 🌺Sekarang menyediakan produk langsing utk ibu! 🌺Kesemua produk menggunakan bahan yang mendapat kelulusan KKM 🌺100% milik Bumiputera dan diperbuat di kilang bertaraf GMP. 🌺Semua produk dalam bentuk ‘travel size’ utk mudah dibawa kemana-mana! . SUDAHKAH ANDA MEMBELI PRODUK - PRODUK NING SALMAH? . Dengan harga yang berpatutan dan packaging yang cantik dan comel, sudah pasti anda akan jatuh hati! 😍 . Hanya RM99 untuk 3 produk Ning Salmah 💥 Minyak Tenang Anakanda 💥 Powder Mulus Anakanda 💥 Losyen Dara Bonda . Untuk pembelian produk Ning Salmah, anda boleh 📲 Whatsapp 019 462 9645 📲 Whatsapp 019 462 9645 📲 Whatsapp 019 462 9645 . Atau nak mudah, klik link whatsapp ( http://www.wasap.my/60194629645 ) di ruangan BIO ig ya . Anak Tenang, Ibu Senang . #ningsalmah #ningsalmahpenang #legasiningsalmah #agentwanted #dropshipwanted #stockistningsalmah #agentningsalmah #minyaktenanganakanda #powdermulusanakanda #losyendarabonda #tipsuntukparent #anaktenangibusenang #minyakbaby #minyaktelon #minyakkelapadara #minyakangin #minyakbayi #bedakbayi #bedakruam #ruambayipowder #ruambayi #losyenkurus #losyenlangsing #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #bazarpaknilmurah #instafamous

KURUNG KHADEEJA. Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA. . 💕 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. . 💕Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. . 💕 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. . 💕 Lightly iron. Jimat masa. . 💕 Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. . 💕 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . 💕 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . 💕 8 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!. . 💕 Ada 5 saiz, S hingga XXL. . HARGA ✅ RM 139 FREE POS. . . Whatsapp @0197614214 . . #kurungmoden #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #bajuraya #kurungraya2018 #ootdraya #bajurayasopan #uia #usim #ajimaura #patuhsyariah #bajukenduri #rayasakan #bajuraya #bridesmaids #bajusedondon #sedondonraya #bajumurah #bajuplain #bajurayaterkini #koleksiraya #sayajualbajuraya #bazarbaju #tutupaurat #aidilfitri #onlineshopping #bajumurahmalaysia

What is your OOTD? Are you a fashionista? Perlu bergaya dan ingin tampak anggun dan cantik Raya ni? Ingin berjimat? Tapi perlukan bag/aksesori yang bergaya, trendy atau berjenama? Handbag juga adalah merupakan sebahagian drpd aksesori dlm berfesyen. Anda tetap boleh bergaya dengan cara jimat dan kelihatan anggun sentiasa mengikut trend pakaian dan juga majlis. Perlukan handbag/fashion accessories untuk bergaya? Follow our IG/FB to see what you like and starts ordering your favourites.. . Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Follow IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 FB : Nik Azman FB : Nik Azman FB : Nik Azman #beglamarosak #beglamaperluganti #handbaguntukbergaya #neednewhandbag #casualhandbags #handbaguntukhantaranperkahwinan #handbaguntukraya #handbagsebagaihadiah #handbagshop #handbagstoloveones #handbagsale #handbagaspremiumgifts #handbagmurah #handbag #handbags #handbagbaru2 #cheapbrandedhandbags #fashionista #anggun #fashionbags #fashionable #bergaya #aksesori # #bags #ootd #stylo #trendy #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram

KURUNG KHADEEJA. Masih sopan walaupun stylish. Si pemakai pasti tampak manis walaupun minimal. Bak gadis melayu terakhir. . . KEISTIMEWAAN KURUNG KHADEEJA. . 💕 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti. . 💕Design minimal tapi masih tampak sopan dengan taburan puluhan diamond. . 💕 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. . 💕 Lightly iron. Jimat masa. . 💕 Kembang dibahagian tangan kelihatan lebih exclusive. . 💕 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada. . 💕 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. . 💕 8 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!. . 💕 Ada 5 saiz, S hingga XXL. . HARGA ✅ RM 139 FREE POS. . . Whatsapp @0197614214 . . #kurungmoden #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #bajuraya #kurungraya2018 #ootdraya #bajurayasopan #uia #usim #ajimaura #patuhsyariah #bajukenduri #rayasakan #bajuraya #bridesmaids #bajusedondon #sedondonraya #bajumurah #bajuplain #bajurayaterkini #koleksiraya #sayajualbajuraya #bazarbaju #tutupaurat #aidilfitri #onlineshopping #bajumurahmalaysia

What is your OOTD? Are you a fashionista? Perlu bergaya dan ingin tampak anggun dan cantik Raya ni? Ingin berjimat? Tapi perlukan bag/aksesori yang bergaya, trendy atau berjenama? Handbag juga adalah merupakan sebahagian drpd aksesori dlm berfesyen. Anda tetap boleh bergaya dengan cara jimat dan kelihatan anggun sentiasa mengikut trend pakaian dan juga majlis. Perlukan handbag/fashion accessories untuk bergaya? Follow our IG/FB to see what you like and starts ordering your favourites.. . Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Follow IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 FB : Nik Azman FB : Nik Azman FB : Nik Azman #beglamarosak #beglamaperluganti #handbaguntukbergaya #neednewhandbag #casualhandbags #handbaguntukhantaranperkahwinan #handbaguntukraya #handbagsebagaihadiah #handbagshop #handbagstoloveones #handbagsale #handbagaspremiumgifts #handbagmurah #handbag #handbags #handbagbaru2 #cheapbrandedhandbags #fashionista #anggun #fashionbags #fashionable #bergaya #aksesori # #bags #ootd #stylo #trendy #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram

Awak2 mesti dilema kan😀 Nak pilih jamu yg mana satu.. Al-maklumlah dua2 jamu terbaik😘 jom usha 👇👇 #VJAMU (gentel) ➡mpunyai 35 herba terpilih dan sukar didapati. ➡terkandung buah yg kaya Vitamin.. . #MANJAJETAK (kapsul) ➡Mempunyai kolegen asli ➡Mengandung vit A,B3, C dan E....... Combo Set sangat mencukupi utk nutrisi kita... Hasilnya pasti menyengat.. pasti KebaBoom..💣💥 Konsisten Cegah dan Rawat Dalaman.... xpayah nk makan berjenis supplement yg lain 😊 #JJSQLEGACY #masalahwanita #jamuhomemade #sakab15 #terapiinstagram #igshop #ajimaura #dramasangat #adaptasinovel #fattzura #neelofa #zulofa #jamucantik #kecantikkankinidikongsi #teamcikani #teammasayumerecik #teammasayukayaamin #jamubrunei

Alhamdulillah. Rezeki dari Allah. . Bila bersama Allah, tiada yang mustahil. . Dapatkan FTR sekarang sebelum terlambat 😘 Picit link WhatsApp Di bio atas untuk tempahan.

The Souk for kids!👻 . Didatangkan dengan inner silang dan ribbon yang cantik. Sangat selesa di perbuat dari material viscose ringan sejuk sesuai untuk kanak-kanak. . Available for size S & XS XS sesuai untuk kids 3-5 tahun S sesuai untuk 6 ke atas . Wassap sis kalau berkenan ye. Klik link diruangan bio. Anak mummy pun nak gojes macam maknya juga 😉. . #auroracloset_collection #innerscarf #innerhantuviral #souk #soukkidsbybcf #innerhantubychefiza #rayacollection #raya2018 #cikguseo #ajimaura #baazarpaknil

CUTE COPY CAT!😹 #Repost @lawak.amerika (@get_repost) ・・・ "Copy" Cat 😂 . . 🏰 Jom follow @lawak.tube untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW di @lawak.amerika dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #lawakhambar #igersmy #igersmalaysia #instamalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #ajimaura #aurainsta #eusahawan #terapiinstagram #kakishopping #fattzura #uitmpuncakalam #uitm #janganmengata #comelpipimerah #babyctdk #fazura #meletop #kitaok #videolawak #jomrepost #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarkarat #sayajual #visitmyig #intrendmalaysia #jeragat

What is your OOTD? Are you a fashionista? Perlu bergaya dan ingin tampak anggun dan cantik Raya ni? Ingin berjimat? Tapi perlukan bag/aksesori yang bergaya, trendy atau berjenama? Handbag juga adalah merupakan sebahagian drpd aksesori dlm berfesyen. Anda tetap boleh bergaya dengan cara jimat dan kelihatan anggun sentiasa mengikut trend pakaian dan juga majlis. Perlukan handbag/fashion accessories untuk bergaya? Follow our IG/FB to see what you like and starts ordering your favourites.. . Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Follow IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 FB : Nik Azman FB : Nik Azman FB : Nik Azman #beglamarosak #beglamaperluganti #handbaguntukbergaya #neednewhandbag #casualhandbags #handbaguntukhantaranperkahwinan #handbaguntukraya #handbagsebagaihadiah #handbagshop #handbagstoloveones #handbagsale #handbagaspremiumgifts #handbagmurah #handbag #handbags #handbagbaru2 #cheapbrandedhandbags #fashionista #anggun #fashionbags #fashionable #bergaya #aksesori # #bags #ootd #stylo #trendy #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram

❤❤LAIN DARI YANG LAIN❤❤ . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 . ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . Tambah lagiii dengan FACEMIST GREENTEA ✔Mampu kecutkan jerawat dan melembapkan kulit kering ✔Bagi skin kita hydrating & glowing ✔Makeup tahan lebih lama (finishing spray) . Digandingkan lagi dengan DYXY BRUSH mmg PADAT➕ BULU LEMBUT➕ DAPP DAPP DAPP terus masuk pori kulit. KULIT AKAN NAMPAK : . ✔TRIPLE GLOWING ✔JIMAT PENGUNAAN FOUNDATION ✔KULIT SEKATA . Jom gojes dengan dyxy 💝 whatsapp suesaid : 📲 014-2474788 📲 014-2474788 📲 014-2474788 . . FREE Gift 🎁🎁🎁 FREE Cod available KULIM.LUNAS.PDG SERAI.PERDA FREE Pos seluruh Malaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #mycikasfamily #bccreambydyana #dyxykulim #byamierateam #bccreammalaysia #foundationmousse #foundationmalaysia #dyxyviral #dyxycodkulim #freegift #kakimakeupmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #sayajualdyxyoriginal #makeup #makeuptutorial #terapiinstagram #ajimaura

EAU SO SEXY EDP GIFT SET: 1) Edp 50 ml 2) Edp miniture 7.5 ml 3) Fragrance lotion 100 ml 4) Shower 100 ml . . PRICE: RM 310.00/ set (SS + RM 10.00) . . COD: LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang . . TO ORDER: Whatsapp 012 248 4625/ DM . 🌷 100% ORIGINAL VS ITEM FROM USA 🌷 VS PAPER BAG FOR EACH ITEM/ SET . #trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #gegarvaganza #terapiinstagram #ajimaura #iger #duckscarvetoletgo #sayajualonline #sayajualhandbag #victoriasecretbag #victoriasecretpink #doayangbaikbaik #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang #fleamarketmetropointkajang

What is your OOTD? Are you a fashionista? Perlu bergaya dan ingin tampak anggun dan cantik Raya ni? Ingin berjimat? Tapi perlukan bag/aksesori yang bergaya, trendy atau berjenama? Handbag juga adalah merupakan sebahagian drpd aksesori dlm berfesyen. Anda tetap boleh bergaya dengan cara jimat dan kelihatan anggun sentiasa mengikut trend pakaian dan juga majlis. Perlukan handbag/fashion accessories untuk bergaya? Follow our IG/FB to see what you like and starts ordering your favourites.. . Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Watsup : 019.544.3522 Follow IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 IG : @chempakasari88 FB : Nik Azman FB : Nik Azman FB : Nik Azman #beglamarosak #beglamaperluganti #handbaguntukbergaya #neednewhandbag #casualhandbags #handbaguntukhantaranperkahwinan #handbaguntukraya #handbagsebagaihadiah #handbagshop #handbagstoloveones #handbagsale #handbagaspremiumgifts #handbagmurah #handbag #handbags #handbagbaru2 #cheapbrandedhandbags #fashionista #anggun #fashionbags #fashionable #bergaya #aksesori # #bags #ootd #stylo #trendy #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram