kekmarble

#alhamdulillah #rezekiallah Terima kasih pd sume yg membeli kek dari Arisa Sweet Recipe... semoga murah rezeki korang ye😘😘 For order direct whatsspp 📱 011-12285759 #sayajualkek #cupcakes #kekchocmoist #kekpisangmoist #kekmarble #marblecake #bananamoistcake #chocmoistcake #brownies #brownieskedut #marblecheesebrownies #congobars #biskutraya #kuihraya

Our 1kg Marble Butter Cake for Shaliza. . . . . Many have asked whether we only open this for Raya 2018 😜😜😜 no guys open everyday everytime. . . . . #marblecake #buttercake #kekmarble #marblebuttercake #kakebymosh #jbbaker #bakerjb #halalbakes #tasty #foodiejb #foodhunter #cakesg #sgcakes #cakesjb #johor #johorbahru

Adakah anda dari golongan TIDAK? TIDAK pandai masak kek TIDAK ada masa masak kek TIDAK ada persiapan nak buat kek TIDAK ada lagi cadangan nak pilih kek TIDAK tahu nak cari kek raya di mana Kalau anda golongan di atas, akak ada penyelesaiannya. Kami tawarkan pada semua Dinban Lovers, 4 variasi kek untuk santapan Ramadhan dan Aidilfitri ini. Kek Coklat (1kg): RM 35 Kek Marble(1kg): RM35 Kek Pisang dan Walnut(1kg): RM45 Kek Buah(1kg): RM45 Tempahan akak buka sampai 2 minggu sebelum Aidilfitri. Takut tak sempat pula kek nak beraya kat rumah kalian...heehee.. Whatsapp: 010-6663522

Alhamdulillah.. 0187782876 utk tempahan... #kekmarble #oldskoolcake

Cerita hari ini Alhamdulillah Siap juga #mee kuah daging suami req da lama sgt #kekmarble kepingin nak makan #cornflakes madu siapkan order customer

💖 Feedback customer💖 . Marble Cake @softsugarcrumb dapat positif feedback dr customer. 😍 . 👍👍👍👍👍👍👍 . #cubatrymakan #marblecake #cakemarble #kekmarble #kekmarblesedap #kekmarblemurah #kekmarblemurahsedap #belumcubabelumtahu #doorgift #softsugarcrumb #feedbackcustomersoftsugarcrumb

Rezeki hari ini Alhamdulillah 😘 . Walaupun penat, sangat berbaloi sebab buat apa yang kita suka 💕 . Nak order cake marble? Boleh order individual pack mcm ni utk meeting, training,doorgift kenduri dan berbuka meal pack 😊 . Whatsapp 👇 017-5231567 . #cubatrymakan #cakemarble #kekmarble #marblecake #softsugarcrumb #sisjual #sayajual #cake #sayajualkekmarble #doorgift #doorgiftkek #doorgiftkenduri #doorgiftkahwin #iftar #belumcubabelumtahu

t’ingin sgt mkn kn maka thasil la seketul🍰👀 #kekmarble

Marble Lollipop Cake for an anonymous customer.. Hehe. I did ask for her name. but she only replied saying that she wanted the Fast Sale Cake that I advertised.. And within an hour, she's here.. Its OK, whoever you are, thank you sudi mai beli naaa.. Hope you enjoy the cake.. #chomelcupcakes #puchong #cake #buttercake #marblecake #marblelollipopcake #butterorangecake #foodporn #foodstagram #bazarpaknil #bazarpaknilkek #foodgasm #foodmagz #instabake #instafoodie #foodilicious #foodgram #likeforlike #wargapuchong #followforfollow #instacake #instadessert #kekmarble #kekoren #kekbutter #feedfeed

FLAT RATE to all range of buttercakes! Vanilla butter? Chocolate? Marble rose? Choc marble? Orange? Strawberry? YES, SEMUANYA PADA 1 HARGA SAHAJA!! RM30 per box! Saiz kek: 8 inci Using high quality pure butter dengan adunan resepi tersendiri, tak rugi membeli! Nak order untuk moreh? Makan berbuka? Jamuan raya? Open house? Whatsapp terus ke 📲 014-3380145 **Minimum order of 3 items for delivery. Delivery charge applies. **Boleh self-pick up di Bandar Saujana Putra. No minimum order😊 #flatrateramadhanraya2018 #buttercakes #kekmarble #myowndelight #gerentisedap

Salam sahabat muka buku... Kenalkan sticker lable hakak..🤗 Yang mana 1 menjadi pilihan anda?🙋 Saje nk survey.. please share ye mana 1 korang suka..😍 Credit to @syahrizalrosely as designer.. So amik kesempatan ni juga sesiapa yg tercari2 designer utk apa saje seperti logo or something like that boleh roger2 beliau.. ☎️ 013-2244380 Fb syahrizalrosely #lovecake #cake #cakedecorating #cakepops #ilovecake #diy #homemade #cakepassion #kek #sweet #chocolate #marblecake #kekmarble #kekbrownies #kekbrownieskedut #chocolatecake #biskutraya #tatnenas #chochip #chocchipcookies #semperit #semperitsusu #dahlia #popiasimpul #popianestum #cookies #syoknyeraya

ASSALAMUALAIKUM.. SALAM 6 RAMADAN.. ALHAMDULILLAH.. agak menyepi beberapa hari ni di muka buku.. tp hakak ada je menyiapkan biskut2 raya..coz blom nk raya lg pun ada hakak cantik sorang ni order biskut utk ank2nye..katanye xpuas mkn biskut DOUBLE CHOC COOKIES 🍪kita yg meriah ngan rasa cokelat.. semeriah sticker lable yg baru kita siapkan. Big tq to designer sticker lable kita @syahrizalrosely aka my husband yg telah menyiapkan design yg cute lg mabeles! 😍😍😍 #cake #cakedecorating #cakepops #ilovecake #diy #homemade #cakepassion #kek #sweet #chocolate #marblecake #kekmarble #kekbrownies #kekbrownieskedut #chocolatecake #biskutraya #tatnenas #chochip #chocchipcookies #semperit #semperitsusu #dahlia #popiasimpul #popianestum #cookies #syoknyeraya

✨RAYA PROMOTION✨ nk diingatkan kat hampa yg untk SET A raya promotion, ada 5 jenis kuih/kek dan salah satunya ialah MARBLE CAKE (mcm dlm gambaq) . so mmg berbaloi sgt SET A ni sbb dpt cake skali...marble cake ni jgn ckp lahhh mmg sedap gebu gebas rugi klau x try taw!!! hahah . ok setiap set hrga terrrsgtlah berbaloi HANYA RM100 SAHAJA! dh boleh dpt 4-5 jenis kuih/kek untk order, hampa boleh dm kami. COD area penang. #browniespenang #marblecake #kekmarble #browniesbites #browniescake #bakemistrycombo #bakemistry.my #rayapromotion #onebitesonehappiness