puchong

#sedangberlangsung Kombo Ramadhan khas untuk #mamadillover yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran. . Apa yang uols boleh dapat dengan #kombo ni? . Sudah tentu dapat Special Deals untuk kombo, FREE GIFT beserta FREE POS/COD. Suka tak suka? . Serius ke nak? Kalau serius boleh WhatsApp Miza. Tekan saja link di bio. . Contoh: 'Kombo set A’ ke no WhatsApp 0195504466 . Fast COD Puchong, bandar Sunway & subang jaya. Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 . . . #khasiatsusukambing #susurizqi #susukulitcantik #kulitcantik #kulitkusam #kulitkering #vitaminkulit #mamadilpuchong #empirenar #sayajualsusukambing #puchong #bandarsunway #subangjaya #freepostage #kosmetik #exzema #susukambing

🍑 Siapa je yg boleh consume HPP? - Mereka yg mempunyai masalah skin yg kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yg tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu. 1⃣ BOX RM89 EXC POS 2⃣ BOX RM178 EXC POS 3⃣ BOX RM267 FREE POS Postage : SM RM9 / SS RM12 Wasap 0124675990 . #LUVBabes #LUVLiees #loveliee #hellopeachplease #hellopeachpleasesungaipetani #sungaipetani #metro #amanjayamall #cmart #tesco #kedah #shahalam #puchong #sarawak #supplemenkecantikan #supplemen #asyalliee #asyallieahmad #asya #lovelieekedah #lovelieesupplementagent #LovelieeBeauty #hellopeachpleaseperlis #codperlis #lovelieeperlis #supplementberkesan #supplementmurah

🍑 Siapa je yg boleh consume HPP? - Mereka yg mempunyai masalah skin yg kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yg tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu. 1⃣ BOX RM89 EXC POS 2⃣ BOX RM178 EXC POS 3⃣ BOX RM267 FREE POS Postage : SM RM9 / SS RM12 Wasap 0124675990 . #LUVBabes #LUVLiees #loveliee #hellopeachplease #hellopeachpleasesungaipetani #sungaipetani #metro #amanjayamall #cmart #tesco #kedah #shahalam #puchong #sarawak #supplemenkecantikan #supplemen #asyalliee #asyallieahmad #asya #lovelieekedah #lovelieesupplementagent #LovelieeBeauty #hellopeachpleaseperlis #codperlis #lovelieeperlis #supplementberkesan #supplementmurah

🍑 Siapa je yg boleh consume HPP? - Mereka yg mempunyai masalah skin yg kusam, gelap, hitam, pori terbuka, tak bermaya, bekas2 jerawat dan jeragat yg tak hilang2, lubang2 parut jerawat, muka berminyak, white & blackhead, serta jerawat pasir & batu. 1⃣ BOX RM89 EXC POS 2⃣ BOX RM178 EXC POS 3⃣ BOX RM267 FREE POS Postage : SM RM9 / SS RM12 Wasap 0124675990 . #LUVBabes #LUVLiees #loveliee #hellopeachplease #hellopeachpleasesungaipetani #sungaipetani #metro #amanjayamall #cmart #tesco #kedah #shahalam #puchong #sarawak #supplemenkecantikan #supplemen #asyalliee #asyallieahmad #asya #lovelieekedah #lovelieesupplementagent #LovelieeBeauty #hellopeachpleaseperlis #codperlis #lovelieeperlis #supplementberkesan #supplementmurah

Sapa peminat loose powder? Sapa yg suka bau wangi bunga? . Kalau suka kedua-dua tu mesti suka Natural Flora Loose Powder dari PureSkin. Natural organik. Halal. Mekap uols lagi bertambah cantik dan tahan lama. . WA K [email protected] cecepat. . #pureskinbymamaglows #pureskinbsp #pureskinpuchong #pureskinkinrara #bandarsaujanaputra #kinrara #puchong #putraheights #organikskincare #halal #naturalskincare #loosepowder #kosmetik #sipipimerah #laraalana #yusofiskandar #sitiaafiyah #bazaarpaknil

Khasiat SPIRULINA : 👉 bantu membaik pulih tingkat ketegangan kulit 👉kurangkan garis-garis penuaan dan kedutan 👉untuk wajah lebih segar dan bermaya 👉 untuk wajah berseri Tak perlu ragu lagi, banyak sudah bukti Free consultasion !!! #perak #pahang #negerisembilan #mersing #taiping #pulaupinang #pattani #yala #kualalumpur #ampang #puchong #kelantan #sabah #asahan #petalingjaya #penaga #kampar #sepang #johor #kamunting #nusajaya #kluang #singu #batupahat #alorgajh #tangkah #cheras #tampin #pulaupinang

Harini gaji rupanya, patut rebut rebut orang grab PREMIUM STARTER KIT yang tengah offer ni. Murah Gila Gila! Siapa tak nak ye tak. Sebotol Eo tu dah jadi rm30 je. Punya banyak kegunaannya kan. Tengok sendiri poster tu. Kalau beli asing, diffuser + Frankincess + pan away pun dah 6++ 😥😥 Haa apa tunggu lagi? Jom dm/pm cepat cepat. Promo sampai esok je tau. Last 6pm. #Essentialoilyoungliving #essentialoilmalaysia #aromatherapy #PremiumStaterKit #PremiumStaterKitmurah #pskoffer #1rumah1diffuser #DewDropDiffuser #naturalremedy #naturalovers #spreadWellness #YounglivingShahAlam #YounglivingTenggaroh #YounglivingJohor #kedah #alorstar #kangar #petalingjaya #puchong #shahalam #ramadhan2018

Hye guys...let’s burn tonight...after iftar Jom pakat2 kita berzumba ye dengan Zin Shahira ye.. Jom beramai2 💦🔥💦🔥💦🔥 . TIME at 8.45pm-10pm . FEES : WALK-IN RM10 ONLY (1hrs) . Location: Fitness Project Studio Ken Rimba Seksyen 16 Shah Alam . @fitnessprojectgym 📲 014-9364450 . #FPZUMBA #fitnessprojectstudio #zumbashahalam #kenrimba #seksyen16 #padangjawa #klang #puchong #subang #seksyen7 #uitm #unisel #icity #zinshahalam #jomkurus #zumba

Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda.Save No Hakak www.wasap.my/60169756209 n follow IG hakak ye... Surprise_ chocolate_ murah #surpriseAnniversary #surprisebirthday #konvokesyen #doorgift #bandarsaujanaputra #puchong #banting #putrahieght #alammegah #shahalam #putrajaya #cyberjaya #subang #tqsomuch

Absorbent C – 100 chewable tablets . • Diikat secara matrik dengan bran oat – slow release • Menggabungkan 500mg bran oat dengan 60mg vitamin C dalam setiap tablet • Mengandungi sitrus bioflavonoid semulajadi, madu dan serbuk betik • Tablet kunyah yang sedap • Menggalakkan kulit yang sihat • Antioksidan yang kuat • Mengurangkan reaksi alergi • Meningkatkan sistem imun • Gusi dan sendi yang sihat . Nak tahu lebih lanjut? Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560 Ayuni Pengedar Sah Forever Living . #ANWShop #ForeverLiving #Forever #ForeverPuchong #Puchong #IkhtiarSihat #AbsorbentC #VitaminC #Imuniti #Jerawat #Halal #LulusKKM #Kosher

Stay close to anyone that reminds you of Allah. It's such an honour to have Ustaz Ahmad Dasuki here with out flower box + gift box 💛 May Allah bless you always, Ustaz. 😊 Ramadhan Kareem | 8 Ramadhan 1439H Any inquiries for order please do whatsapp us at 60182446618 +60182446618 +60182446618 . . ❗ FREE DELIVERY IN PUCHONG/CYBERJAYA/PUTRAJAYA AREA ❗ #sjfloral #floristinpuchong #handbouquet #sayajual #sayajualbunga #florist #puchong #puchongutama #wargapuchong #bungakonvo #bazaarpaknil #bungas #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #malaysiaflorists #floristpuchong #floristshahalam #floristcyberjaya #floristputrajaya #mothersday

Mummy² yang mencari turban baby utk raya, terdpt 10warna cpt² oder stock terhad sgt²😘😘 Headband pun byk bru nnti sis update 😍😍 ----------------------------------------------------------------------------- ✔ sesuai 3m-3y ✔ material cotton/lycra yg streachable ✔ serap peluh ✔ Sgt selesa utk baby ✔ pelbagai pilihan warna & corak ✖ x panas ----------------------------------------------------------------------------- 📱whatapp 017-7191720 ----------------------------------------------------------------------------- #headbandborong #headbandbabymurah #headbands #headbandbayi #headbandz #headbands #turbanbaby #turban #turbanstyle #turbans #getahrambutbaby #followforfollow #follow #followers #uptown #puchong #kualalumpurmalaysia #melaka #pahang #johorbahru #paritraja #muar #pasirgudang #negeri9 #kelantan #sabah #sarawak #kedah #viral #viralatasinstagram #dreamsheadband

Live and breathe fitness? We are looking for a fitness enthusiast like yourself to join our fun team! Send over your CV to [email protected] Tag your friends who may be interested! 💪 #anytimefitnesspuchong #anytimefitness #puchong #hiring #career #fitness #gym #lifestyle #AFfamily

#Repost @thecrenation_collection with @get_repost ・・・ Hi selamat tengah hari semua... Sis nak buat clearance stock butter cookies arini sampai abis stock. TAPI ADA SYARATNYA!!! Harga normal utk satu tin cookies adalah RM30. Mereka yg beli dgn belian combo iaitu 4 tin utk satu combo, anda layak dpt dgn harga diskaun menjunam iaitu hanya RM25 satu tin. Anda jugak akan dpt free gift 😲😲 Lupa flavor apa yg ada?? 🤔🤔 Ni dia tinggal 3 aje flavor butter cookies kebabom yg dibuat 100%  dgn pure butter hokey ✔ Almond & Cocoa Chips (most wanted flavor) -8 pcs ✔ Blueberry - 1 pc ✔ Cornflakes & Cereal - 7 pcs Harga 1 tin RM30. Anda beli 4 tin sis bagi harga RM100 skrg beserta free gift. Mai whatsapp sis lekas kat 0172824759. Boleh click link kt bio sis ye. #purebuttercookies #sedapsekalingap #satutinmanacukup #jombuatduitraya2018 #klang #kotakemuning #shahalam #puchong #biskutraya2018 #hamperraya2018

Order raya #crunchyalmond by #izznurcokies masih dibuka uolsss.. tak berapa hari je lagi, pastu nak close order. pastu kita start berkampung di dapur. buat lambat2 sebab nak pastikan die fresh. hihi. . Korang juga boleh dapatkan #crunchyalmond kak kiah di #booth193 di #festivalramadhanputrajaya2018 . Wahh! #frp2018 Siap dipromote oleh blogger lagi. Haa gempak tak gempak ni? . So, apa tunggu lagi, jom meriahkan #festivalramadanputrajaya2018. Tahun ni lagi meriah dengarnya banyak artis2 join sekali.hihi. . #almondcrunchy #florentinecookies #sayajualalmondcrunchy #bazaarpaknil #UPM #upmserdang #ukm #uniten #serdang #sriserdang #serikembangan #bangi #putrajaya #kajang #puchong #kuihraya #kuihraya2018 #bazarraya2018 #bazarputrajaya2018 #bazarputrajaya

Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda.Save No Hakak www.wasap.my/60169756209 n follow IG hakak ye... Surprise_ chocolate_ murah #surpriseAnniversary #surprisebirthday #konvokesyen #doorgift #bandarsaujanaputra #puchong #banting #putrahieght #alammegah #shahalam #putrajaya #cyberjaya #subang #tqsomuch

🎊Performance Tyre🎊 Jom singgah Tukar tayar Toyo Proxes T1R Made in Japan 195/55X15 Original tayar, tiada bocor/bengkak/korek Dijamin puas hati Bunga ada 80% RM150/Each Provide Installation & Balancing Pos Semenanjung Malaysia, Sabah/Sarawak (With additional charges) ** While stok last ** 📌 Puchong Tayar 38, JALAN TPP 1/17 TAMAN INDUSTRI PUCHONG 47100, Puchong, Selangor (Next to Tesco Puchong, TPP1 Industri area) Landmark: Indian temple/ Honda Puchong Service Center 📍 Google maps atau Waze: TTH Tyre Whatsapp atau Call: 012-6565 101 Business Hours: Monday - Friday 9AM - 7PM Saturday 9Am - 5PM #puchongtayar #tayarpuchong #subangjayatayar #putraheighttayar #serikembangantayar #puncakjaliltayar #bukitjaliltayar #kinraratayar #shahalamtayar #serdangtayar #kajangtayar #tayarmurah #murahtayar #usedtyres #puchong #2ndtayarmurah #tayarterpakai #tayaroriginal #tayarjepun

Set Wanita Cantik . Cantik dalaman akan terserlah kecantikan luarannya. Kulit yang sihat dan bersih datangnya dari amalan pemakanan berkhasiat. Jaga dan bersihkan dalaman anda dengan : ✅Pomesteen ✅Aloe Berry Nectar ✅Absorbent C . Khasiat dan kandungan vitamin C dapat membantu menghasilkan kolagen sekaligus mencantikkan kulit. . ✅Pomesteen - Jus buah-buahan semulajadi. Mengandungi 7 jenis buah-buahan berantioksidan tinggi dalam senarai teratas nilai ORAC – buah delima, beri biru, beri hitam, raspberi, ekstrak biji anggur, pir dan buah manggis. . ✅Aloe Berry Nectar mengandungi khasiat Aloe Vera distabilkan serta ekstrak kranberi dan epal. . ✅Absorbent C - Menggabungkan 500mg bran oat dengan 60mg vitamin C dalam setiap tablet. Mengandungi sitrus bioflavonoid semulajadi, madu dan serbuk betik bagi menggalakkan kulit yang sihat. . Nak tahu lebih lanjut? Klik sini : http://www.wasap.my/60133106560 Ayuni Pengedar Sah Forever Living . #ANWShop #ForeverLiving #Forever #ForeverPuchong #Puchong #IkhtiarSihat #AloeVera #LidahBuaya #Halal #LulusKKM #Kosher #VitaminC #Cantik