uiagombak

Nak cari tudung raya. Bidang 45 55 60. Nak harga promo rm35 sehelai. Beli lebih dapat 3 helai rm100 😱 . 💐 BAWAL RAISYA 💐 . - 2 layer - Aksesori reben - 30 pilihan warna - 3 bidang (45,55,60) - Material high quality chiffon georgette - Harga biasa rm55 (promosi rm30) - Exc Postage . Ws 017-7132184 . #tudunglabuh #cikgusekolah #ustazah #ukmbangi #uiagombak #kuim #pelajar #niqabis #bawallabuh #tudung #bazarpaknil #shawllabuh #instantlabuh #naelofarhijab #ootdniqabis #tudungsarung #tudungonline #hijab #tudungtunang #kahwen #cinta

Betul ke sekarang ni bank kurang dah bagi sampul raya free? Kalau mcm tu why not try amik sampul duit raya ni. Cantik pun cantik, insyaallah puas hati. Nak bagi kat org mesti bagi yg kita suka or yang cantik 💖💖💖 Harga asal RM5/Paket. Tp kalau beli banyak lg murah. Or nak free postage pun boleh. Jomlah submit order. Whatsapp Ira 0145188048 Whatsapp Ira 0145188048 Whatsapp Ira 0145188048 #sampulduitraya #sampulrayaawesome #sampulduitraya2018 #uiagombak #uiam #codgombak #sampulduitraya #borong #pukal

NEW COLLECTION 🌹 💯READY STOCK LEATHER BUM BELT BAG Material: PVC LEATHER Color: Black, Blue & Silver Package: 1 waist belt Price: RM49 Free Postage First Pay First Serves! To order kindly whatsapp 011.1220.9160 #gombak #batucaves #primagombak #greenwood #unikop #uia #uiagombak #iiumgombak #iium #uitmselayang #selayang #selangor #srigombak #giantbatucaves #wangsamaju #spekmurahmalaysia #spekmurahmy #spekmata #spekmatamurah #sayajualmurah #slingbagmurah #malaysia #negaraku #sayajualsayapakai #bazarpaknil

Swipe left to know more about Sulphur Water! Malaysian fact: Sulphur Water is a mineral that is least popular among Malaysians, worse, most Malaysians thought it is a chemical. • Sulphur is an important mineral for our skin & bodies, just as important as vitamin C, magnesium, calcium & more! • Kindly contact me at 0122149949 [link in my bio] / DM. • COD; UIA Gombak & Pandan Indah. • Soap bar: RM55 [100g]. Sulphur cream: RM65 [25g]. • #uiagombak #uiagombakdelivery #uiakuantan #uiapagoh #uiabest #stockistbytema #stockistbytema #kptmcheras #kptmbangi #kptm #pandanindah #pandanindahampang #smkpandanindah #aisyaharrogateuia #iium #ukmbangi #unikl #uniklgombak #weareunikl

Bismillah. OMC FEEDBACK! Once dah try OMC memang takkan bertukar produk lain dah. Siap mak pon pesan jangan tukar lain. Mahu taknya sebab menjadi kot! Alhamdulillah. Sis ni lost 3kg tak sampai 1 botol lagi. . . . Pssttt chuolss lagi 2 jam lagi untuk SALE RAYA kita niiiii 🎉 wahhh jangan lupa turn on notification sebab STOK ADALAH TERHAD ! Kenapa stock terhad ? - Sebab since produk loveliee ni high demand order🔥 So HQ letakkan had. Siapa cepat dia dapatlah. Hee so jangan lepaskan peluang. Jarang sangat² HQ nak buat promo okay guysss ... Haa apa lagi jom la booking sekarang 💨 . . __________ #Omc #OmcFeedback #Feedback #OhMyChocolate #Chocolate #SlimmingSupplement #Slimming #Testimonies #SlimTestimony #Detox #Healthy #Health #Loveliee #Luvliees #iium #uiagombak #upsi #upsitg #upsitanjungmalim #lovelieetanjungmalim #Tanjungmalim #slimriver

Selalu pakai inner tudung, rasa pekak berkuap je telinga. Sampai bila nak macam tuu? Inner lekap Maryam kan ada. Sejuk ibarat salju winter sonata kainnya. Ohhoi. 😘 Promosi harga sempena jualan hari raya Ws 0127743004 Ws 0127743004 #teammaryamexclusive #innertudungteruslekapkemuka #sayajualmurah #tudungberdagu #uiagombak #umrah2018 #sethijrah #tudungmurah #wideshawl #bawalsingapore #bawalbrunei #johor #instafamous #innerneckmagic #bazaaronlinemalaysia

SALE COMBO RAYA DATANG LAGI ❗️❗️❗️❗️❗️ Jangan tunggu lama2 nanti kalau stok dah habis kami xrestock dah tau 😝 Dahlaa FREE POSTAGE Pastu FREE GIFT lagi 😭😭😭 sapa nak bagi camtu dah guys , mai lekaih grab buat pakai raya nanti 🌸🌸🌸 Whatsapp ☎️ 012-5877978 untuk order 😘😘😘 #handsocksmurah #uiagombak #uitm #kedah #uitmkedah #handsockmurah #handsocksmuslimah #uiakuantan #upsi #sambutanhariguru #pru14 #ge14 #lokalah #supportlocal #auratterpelihara #dakwah #bangigateway #ramadan2018 #uitmkedah

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! HARGA MeleTOPPPP ...."📢📢📢 cepat2!! sblm kehabisan stock. MURAH DAN BERKUALITI Untuk melihat lebih banyak koleksi baju terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram FOLLOW instagram @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR #upm #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uiagombak #politeknik #gegarvaganza #surihatimrpilot #bajubatik #bajucantik #bajumurah #bajuhijab #bajubkk #kedaikainonline #kedaibajuperempuan #poslaju #sabah #sarawak #selangor #johor #tudung #pakaian #sekolahperhotelan #sekolahperempuan #jualbajubangkok #jualbajuperempuan

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! HARGA MeleTOPPPP ...."📢📢📢 cepat2!! sblm kehabisan stock. MURAH DAN BERKUALITI Untuk melihat lebih banyak koleksi baju terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram FOLLOW instagram @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop @mummy_adeera_shop Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR Whtsapp: 019-967 1656 !!!!!NOR #upm #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uiagombak #politeknik #gegarvaganza #surihatimrpilot #bajubatik #bajucantik #bajumurah #bajuhijab #bajubkk #kedaikainonline #kedaibajuperempuan #poslaju #sabah #sarawak #selangor #johor #tudung #pakaian #sekolahperhotelan #sekolahperempuan #jualbajubangkok #jualbajuperempuan